perjantai 1. toukokuuta 2009

Viime aikaisia tuotoksia























Kiirettä on pitänyt niin etten ole ennättänyt paljonkaan kirjottamaan. Mutta nyt isku kolmen päivän vapaa. Tosin eilen taas iski himo kutomiseen, mutta harmi kun eivät sinne viikonloppuna päästä. Pari viikkoo meni etten juuri innostunu kutomisesta, mutta eilen se taas rupes etenemään, niin ihan innostuin. Pitää maanantaina heti jatkaa...
Teen siis pyyheliinoja, mustia sellaisia. Ruusukas on sidoksena, niin sitä on ollut kiva varioida kymmenellä polkusella. Aika pitkälti tuli tehtyy tuota kokeilua, siitä sais vaikka kaitaliinan.
Yks opettaja innostui niin ideasta ja oli sitä mieltä, että niihinhän on sitten hyvä pyyhkiä kädet kun on ollut autonrassaus hommissa ym.!!! Kun mustassa ei sitten lika näy! Joo, siis kudon työllä ja vaivalla kalliita pyyhkeitä ja sitten niihin pyyhitään öljyt ja muut! Mutta tunteehan sen kun likaseen pyyhkii, yök!
Toisen aineen tunneilla pitää huovuttaa ja punoa. Innostuin punomaan kaislasta tommosen pyöreen korin. Eikä mennykkään kun yheksän ja puol tuntia. Ja se ei ees ollu vielä siinä. Kun kori on kokonaan kuivunut, pitää sidonta naruja vielä kiristää koko matkalta. Eli siinä on sitten maanantaille hommaa.
Meinasin kanssa kokeilla kuoria pajua ja tehä niistäkin korin tai jonkin sen tapasen. Tosin vielä on liian aikasta kerätä kuorittavaks.

Kuun puolessa välissä ois yhet myyjäset, joihin olen yrittäny tehä vähän myytävään. Mennään muutaman kaverin kanssa, niin ei tarvii olla kauheesti tavaraa, kun tuskin siihen kauheesti mahtuiskaan. Sidoin muutaman kirjan, tosin niistä tuli melko arvokkaita, että raaskiikohan kukaan ostaa? Olihan noissa vähän ongelmiakin. Mutta ei onneks mitään, mitä ei saa korjattua. Oon tehny myös vähän kortteja, mutta nekin on vähän vaiheessa.

Käytin mahdollisimman paljon semmosta materiaalia, mitä kaapeista löyty ja kierrätettyjä papereita. Materiaaleihin ei siis menny kauheesti. Kankaat on ite tehtyjä. Yritin tehä mahdollisimman erilaisia kuin kaupoissa, ettei varmasti tule samantyyppistä missään vastaan.

Kirpparilta löyty taas muutama kangas. Taas näitä retro kukkia, mutta mikäs siinä kun ei kenenkään muun tarvii niitä katella. Tein jo tyynyn ja pussukan neulepuikoille. Vielä tosin puuttuu napit, kun en osaa päättää minkälaiset laitan. Ostin myös pussilakanan. Hirveesti ei kyllä houkuttele ostaa kirpparilta pussilakanoita, mutta tämä oli niin siisti ja hyvä kuntonen, niin mikäs siinä. Pitänee kaivaa esille ompelukone. Värjäilin viikolla kankaita. Yritin mustaa, mutta tietysti siitä tuli sitten sinistä. Onneks sentään siedettävän väristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti