lauantai 14. helmikuuta 2009

Shoppailua


Löysin eilen kirpparilta taas vähän tätä retrotavaraa. Viereisissä pöydissä oli toi kangas ja kattila oottamassa. Joku ihme himo iski, joten ne oli saatava. Kattila on tosi siisti, kannessa on vaan vähän emali halkeillu. Oon jo puol vuotta ihmetelly, et miks miulla on päällä tämmönen keltanen kausi. Ennen en oikein tykänny koko väristä, mut nyt oon jotenkin ruvennu ihastumaan siihen. En tosin vaatteissa, mutta sisustuksessa ja sen semmosissa.



Kudottuja verhoja oli kaks ne on suht isoja, en tosin oo vielä mittaillu, mutta pitäs olla ikkunaan aika sopivat. Nurjalta puolelta oli vähän värit hävinny, ollu tietysti auringossa. Hyvä verrata, kun toinen reuna on ihan hyvä ja toinen tosi hailakka. Tosin verhot on kyllä kivat nurjaltakin puolelta, joten voisin pitää niitä toisinkin päin.



Sidos on ilmeisesti täkänää, jos nyt oikein äitin puheistä ymmärsin. Pitäs varmaan kysyy kudonnan opettajalta. Tommostakin ois kiva opetella tekemään. Kangas on siis kaksinkertainen ja loimilangat risteilee ylös ja alas ja muodostaa samalla kuvion. Kivoja onteloita siellä täällä.

Tässä näkyy hyvin haalistumat. Piti mennä ihan ulos kuvailemaan, että sain värit hyvin esiin.

Tuli ostettuu taas sit maton kuteita koulutyötä varten. Mustaa tällä kertaa. Viimeks möivät mustana ihan harmaata. Vertasin sit aiempaan satsiin niin oli kyllä ihan erilaista. Onneks en aio niitä yhdistää. Ja kylläpä oli halpaakin täällä, 4.20€, kun taas Kuopiossa 6 euroo kilo halvemmat, kalliimmat jopa 9,90. Onpahan nyt sitten tuleviinkin mattoihin kudetta.

2 kommenttia:

  1. Tuo täkänäkangas on löytö! Mihin käytät?

    VastaaPoista
  2. Verhoiks kerkesin jo noi ripustaa. Melko sopivat oli ikkunaan.

    VastaaPoista